Hé aankomend auteur,

Het is tijd om die boekendroom in vervulling te laten gaan!

Stel je eens voor, dat je binnenkort je eigen boek in handen hebt. Hoe gaaf zou dat zijn?!

Het schrijven en publiceren van een boek kan nogal overweldigend zijn. Wat moet je eigenlijk allemaal doen en regelen om je boek te kunnen uitgeven? Waar vind je de juiste mensen om mee samen te werken? En hoe ga je ervoor zorgen dat je boek ook echt verkoopt?

 

Daar ga ik je bij helpen! Ik heb al mijn kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar in het boekenvak gebundeld en jij kunt daar toegang toe krijgen.

Hoe? Door lid te worden van Publicatiepunt!

Wat krijg je?

  • 6 maanden toegang tot Publicatiepunt
  • Meer dan 20 lessen over het publiceren van je boek
  • Toegang tot mijn 10 jaar kennis en ervaring in het boekenvak

Binnen 6 maanden weet je o.a.:

  • Hoe je stap voor stap je boek kunt uitgeven in eigen beheer
  • Welke dingen je moet regelen om je eigen boek te publiceren
  • Wie je op welk moment nodig hebt om je te helpen in je boekproces
  • Wat een vormgever voor je boek kan betekenen
  • Hoe en waar je je boek kunt verkopen

Daarnaast krijg je toegang tot mijn netwerk van schrijfcoaches, redacteuren, correctoren en persklaarmakers (en je leert natuurlijk ook wat al die verschillende mensen doen).


Zodat jij zonder stress je boek kunt maken én publiceren!

Meld je voor 8 april aan en je krijgt als bonus een gratis masterclass met mij en twee andere boekexperts, waarin je al je vragen kunt stellen over schrijven, redactie, vormgeving, drukken en promoten van je boek. 

80+ boeken ontworpen

Psst, wil je alvast een kijkje nemen in Publicatiepunt? Check de sneak preview hieronder:

Publicatiepunt is niet gericht op het letterlijk schrijven van je boek, maar op het geven van inzicht en kennis over het uitgeefproces, zodat je je eigen boek kunt publiceren. Alle informatie die gedeeld wordt is mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb verkregen. Het kan zijn dat bepaalde stappen anders lopen als je met andere mensen samenwerkt.

Veel gestelde vragen

Zeker! Ook als je alleen nog maar een boekidee hebt, is Publicatiepunt waardevol voor je. Tijdens het schrijven kun je namelijk al heel veel zaken regelen rondom het uitgeven van je boek. Het is verstandig om daar op tijd mee te beginnen, dus ook als je nog niets geschreven hebt, kun je je vast verdiepen in hoe zo’n publicatieproces in z’n werk gaat.

Lid worden kan zeker, je krijgt via Publicatiepunt namelijk een goed inzicht in hoe het uitgeven van een boek in z’n werk gaat. De informatie is wel overwegend gericht op schrijvers die willen uitgeven in eigen beheer, er staat dus geen informatie in over hoe je je boek via een uitgever kunt laten uitgeven.

Nee, daar is Publicatiepunt niet op gericht. Publicatiepunt geeft je kennis en inzicht in het uitgeefproces, zodat jij straks precies weet hoe je je eigen boek kunt publiceren. Het schrijven van je boek moet je zelf of met behulp van een schrijfcoach doen. Via Publicatiepunt breng ik je in contact met mijn netwerk van schrijfcoaches, redacteuren en correctoren, die je (verder) kunnen helpen bij het schrijven van je boek.