Wil je je boek onder de aandacht brengen, maar weet je niet hoe?

Je weet dat boekpromotie essentieel is om jouw boek te laten opvallen. Als self publisher sta je voor de uitdaging om zelf de marketing en promotie van je boek te verzorgen. Maar maak je geen zorgen, met dit e-book help ik je door middel van waardevolle kennis, praktische tips en inspirerende ideeën om jouw boekpromotie tot een succes te maken!

Ben je schrijver en heb je je eigen boek uitgegeven (of ga je dat binnenkort doen)? Ben je op zoek naar manieren hoe je jouw werk onder de aandacht brengt? Dan zit je hier goed!

 

In dit e-book deel ik (meer dan) tien promotie-ideeën die je kunt toepassen om jouw boek te laten opvallen en je lezerspubliek te vergroten. Of het nu gaat om het bereiken van je doelgroep, het opbouwen van een band met je lezers, het organiseren van een onvergetelijke boekpresentatie of het verzamelen van waardevolle recensies, alles komt aan bod.

 

Ben je nog aan het schrijven of heb je al een gepubliceerd boek? Het kan allemaal, dit e-book is geschikt voor auteurs in alle stadia van hun boekproces. Je kunt namelijk niet vroeg genoeg beginnen met je boek onder de aandacht te brengen!

Waarom zou je dit e-book kopen?

  • het is specifiek gericht op selfpublishers. Ik begrijp de uitdagingen die je hebt en wil je met dit e-book ontzorgen en je laten zien dat de marketing en promotie rondom je boek heel leuk kan zijn.

  • het is praktisch en direct toepasbaar: geen ingewikkelde theorie, maar concrete handvatten om een promotie en marketingplan te maken en uit te voeren.

  • het is gevarieerd: ik heb een hoop verschillende promotie-ideeën gebundeld, zodat je kunt kiezen wat er bij jou en je boek past. Of het nu gaat om online marketingstrategieën, offline evenementen of guerilla acties rondom je boek, je vindt hier een hoop verschillende opties.

Ben je er klaar voor om jouw boekpromotie naar een hoger niveau te tillen? Download mijn e-book ‘(meer dan ) 10 promotie-ideeeën voor je boek’ om je lezerspubliek te bereiken, je boekverkoop te vergroten en maak van jouw boek een succesverhaal!